Walk of Hope en tradition för det goda -”Jag hoppas många kommer i år också”

Eddie med mamma Tove Söderberg. Foto: Lotta Bergstrand.

Nu när Walk of Hope arrangeras för tredje året kan man säga att familjen Söderberg -Strömberg har skapat en tradition i Säter för att samla in pengar till Barncancerfonden. Totalt har de tillsammans med Säterborna samlat in över 100 000 kronor under åren. I år är målet 50 000 kronor. På lördag är det Walk of Hope.
Tove Söderberg och Kalle Strömberg fortsätter att arrangera Walk of Hope i Säter för att samla in pengar till Barncancerfonden. De som vill delta anmäler sig och promenerar från Hundbadet vid Ljustern i Säter till Skönvik och tillbaka.

Advertisements

– Jag tycker att det är jätteroligt att arrangera detta i Säter. Det går också lättare att få sponsorer, det känns som alla vill vara med. Det är viktigt att det kommer in pengar till forskning kring barncancer, säger Tove Söderberg.

Start vid Hundbadet
Walk of Hope genomförs för sjätte året i rad i Sverige och i Säter arrangeras det för tredje året. Årets event går av stapeln den 8 september mellan klockan 10-12, med start och mål vid Hundbadet. Promenaden startar klockan 10.00 och går vidare till sjukhuset och sen tillbaka, cirka fem kilometer med tipspromenad. Vid Hundbadet hoppas arrangörerna att de får till en hoppborg, ponnyridning och ansiktsmålning.

Advertisements

– Jag hoppas att många kommer i år också, säger sonen Eddie som själv drabbats av barncancer.

Anmälan och deltagande
Som företag kan man sponsra arrangemanget och som privatperson kan man gå in på deras sida på Barncancerfonden och anmäla sig till Walk of Hope i Säter.

Advertisements


Delningar
Delningar