Visthusboden fick Centerpartiets miljöpris

Hans Johansson (C), Anders Åkerberg och Karin Frejd (C) i Visthusboden i Stora Skedvi. Foto: Lotta Bergstrand.


På tisdagen delade Centerpartiet i Säter ut sitt årliga miljöpris. 2018 års pris gick till Visthusboden i Stora Skedvi. Priset delades ut i Visthusbodens lokaler.

Karin Frejd (C) överlämnar årets miljöpris till Visthusboden med följande motivering: För att ha skapat en marknadsplats för närproducerade varor och för att ni är ett uppskattat besöksmål i Stora Skedvi.

Advertisements

– Fantastiskt roligt, det är roligt att få uppskattning för jobbet vi gör. Det är speciellt med lokal uppmuntran, det är ju lite som man säger att man aldrig kan bli profet i sin egen hemstad, säger Anders Åkerberg.

Anders berättar att Visthusboden laddar inför sommaren som är deras högkonjunktur. Efter midsommar har de öppet sju dagar i veckan. De kommer även att servera lunch.

Advertisements

Pris med lång tradition
I över 20 år har Centerpartiet i Säters kommun delat ut det årliga miljöpriset.

– Centerpartiets miljöpris delas ut på Världsmiljödagen och det är en lång tradition. Det är jätteroligt att få komma hit och se verksamheten, vem hade kunnat drömma om att det skulle se ut så här, säger Hans Johansson centerpartistiskt kommunalråd i Säters kommun.

Advertisements


Delningar
Delningar