Tredje delen av Byvalla på Storytel – pappersboken kommer i mars

Karin Janson från Stora Skedvi författare bakom ljudboksserien Byvalla släpper tredje delen. Foto: Maria Hansson.


Nu finns den tredje delen av ljudboksserien Byvalla ute som ljudbok på Storytel.
Serien Byvalla är skriven av Karin Janson från Stora Skedvi. Pappersboken släpps den tionde mars i år. 

Advertisements

– Det känns jätteroligt att få släppa en tredje del i serien och jag hoppas att lyssnarna och läsarna ska känna igen sig, säger Karin Janson som är författare till serien.

Del av Storytels satsning
Byvalla är en del i Storytels satsning på originalserier. Fler liknande satsningar har kommit i kölvattnet av Storytel, till exempel Bonnier Bookery som ger ut böcker som är “skräddarsydda för digital läsning och lyssning.”

Advertisements

– Byvalla tycks ha hittat helt rätt hos de lyssnare som uppskattar underfundig humor, karaktärer som stannar kvar i ens minne och en miljö som känns både exotisk och välbekant, säger Anna Öqvist Ragnar, förläggare på Storytel.

Sista delen – kanske
Storytel räknar själva med att de har 84 procent av den svenska marknaden för streaming. Satsningen på originalserier har varit lyckad och Byvalla är en av de originalserier som har haft flest lyssnare hittills.

Advertisements

– Jag har sagt till Storytel att det här blir den sista och avslutande delen i Byvalla-serien. Sedan får man se, det kan ju hända att jag ändrar mig eller skriver en spinoff kanske. Men just nu jobbar jag på ett helt nytt bokprojekt som ska bli klart senare i år, säger Karin Janson, författare till serien Byvalla.

Delningar
Delningar