Tilltro och respekt – ”Hos oss är alla viktiga”

Urban Dalborg, personalchef. Martina Karlsson, affärsrådgivare och Patrik Nylén, kontorschef i Säter. Foto: Handelsbanken i Säter.

Urban Dalborg som är personalchef i Handelsbanken gästade kontoret i Säter på lördagen. Han berättade om bankens värdegrund och om hur det är att arbeta i Handelsbanken.
Handelsbanken i Säter höll lördagsöppet i helgen och hade dessutom bjudit in personalchefen Urban Dalborg. Besökssoffan blev fullsatt med intresserade och samtidigt som banken servade kunder berättade Urban om Handelsbanken.

– En av våra viktigaste värdegrunder är tilltro och respekt. Här i Säter är det personalen som driver banken. De möter kunder med långsiktighet, nytänkande och proaktivitet, säger Urban Dalborg.

Urban Dalborg går igenom ett bildspel med viktiga punkter. Han fångar varje individ i gruppen med sin framtoning. Med att vara korrekt, mjuk, humoristisk och lyhörd får han snabbt både tilltro och respekt.

Lördagsöppet
På Handelsbanken i Säter hålls lördagsöppet. Det har blivit populärt och i lördags var det många som besökte kontoret.

– Det finns de som inte hinner in till oss på vardagarna, därför har vi valt att ha lördagsöppet. Även om det stundom är mycket folk här så blir det ändå ett lugnare tempo, kanske för att det är helg, berättar Patrik Nylén som är kontorschef i Säter.

Medledare
Handelsbanken finns i över 20 länder och varje bankkontor drivs av en kontorschef. Tillsammans med sina medledare försöker kontorschefen varje dag göra kunderna nöjdare med vår bank. Hos oss får alla vara med att fatta egna beslut och driva banken framåt.

– Delaktighet och möjligheten att påverka gör att vi får en bra stämning på våra kontor. Tillsammans är vi banken, säger Urban Dalborg.

Relationer

Urban understryker vikten av att arbeta med relationer och möten människor emellan.

– Om man jobbar i Handelsbanken måste man gilla att arbeta med människor. Vi satsar på våra kontor och relationer byggs där kunderna finns. Hos oss är alla viktiga, avslutar Urban Dalborg som är Personalchef på Handelsbanken.

Delningar
Delningar