Succé när Södra Dalarnas Sparbank bjöd på cirkus

Kontorschefen Thomas Källström och Trolle Rhodin hälsade alla i det fullsatta cirkustältet välkomna. Foto: Lotta Bergstrand.


På tisdagskvällen bjöd Södra Dalarnas Sparbank kommunens invånare på cirkus på gruvplanen i Säter. Över 1000 personer kom och cirkustältet fylldes av barnfamiljer.

– Det känns jättebra. Vi har bjudit in alla, inte bara våra kunder i banken. Vi vill gynna alla ungar i trakten, du ser vilken anstormning, det är helt otroligt, säger Thomas Källström som är kontorschef på Södra Dalarnas Sparbank i Säter.

Advertisements

I stort sett fullsatt
Cirkus Brazil Jack är världens äldsta cirkus och tältet kunde ta cirka 1100 personer. I år anordnas cirkusen för det 119 året och Trolle Rhodin är 12:e generationen som driver föreställningen. Han berättar att de jobbar mycket med att föreställningen ska ligga rätt i tiden vilket är en anledning till att de inte har några djur med i föreställningen.

– Det är över 1000 personer här ikväll och det fantastisk för bygden att Södra Dalarnas Sparbank sponsrar en hel föreställning, säger cirkusdirektören Trolle Rhodin.

Advertisements

Kajsa Hedman hälsade barnen välkomna. Foto: Lotta Bergstrand.

Firar bankens etablering
Kajsa Hedman som är marknadsassistent och ungdomssamordnare på Södra Dalarnas Sparbank berättar om att allt handlar om att de ger tillbaka till bygden.

Advertisements

– Dels gör vi detta för att fira att vi har öppnat kontor i Säter och samtidigt bjuder vi Säterborna på något kul. Vi gör skillnad för barnfamiljer. All vinst vi har återinvesteras i banken och i bygden därför är det logiskt att det ska komma människorna i Säter till gagn, säger Kajsa Hedman.

Cirkus Brazil Jack bjöd på mänsklig kanonkula. Foto: Lotta Bergstrand.


Delningar
Delningar