Säterförfattare på scen på Bokmässan i Göteborg

Karin Jansson, frilansande journalist och författare, på Bokmässan 2018 i Göteborg. Foto: KJ.

Karin Jansson och Gunilla Bergstrand är två författare hemmahörande i Säter som har scentid på bokmässan i Göteborg. De deltar i olika programpunkter under torsdag till söndag. De finns både med på berättarbattle och på stora Litteraturscenen.
Karin som skrivit ljudbokssuccén Byvalla deltar på torsdagen i ett panelsamtal med tre andra författare. De har skrivit årets julkalender på Storytel. Den heter Centralgången är en mystisk deckare om ett försvinnande och släpps den första december i Storytel-appen. Karin Jansson är frilansande journalist och författare med bas i Stora Skedvi. På söndagen finns deckarförfattaren Gunilla Bergstrand på Litteraturscenen.

Advertisements

Berättarbattle
På fredagen deltar Karin Jansson i en berättarbattle där två lag tävlar i kreativt skrivande och publiken avgör vinnaren. Berättarbattle pågår mellan klocka 11.00 till 17.30 i Storytels monter BO8:22.

På Litteraturscenen
Gunilla Bergstrand som har skrivit serien Morden i Dalarna har blivit inbjuden av Sveriges författarförbund att delta på Litteraturscenen på söndag. Det är hennes senaste bok Bindgalen som utspelar sig på Mentalvårdsmuseet i Säter som är programpunkten. Presentatör är Solja Krapu-Kallio och samtalet kommer även att handla om själva arbetet och processen i skrivandet. På söndagen klockan 12.30 kliver Gunilla Bergstrand upp på Litteraturscenen med efterföljande signering i Författarcentrums och Sveriges Författarförbunds monter A01:62.

Advertisements


Delningar

Advertisements
Delningar