Riksdagsmannen Emil Källström besökte Säters Centerkrets

Emil Källström, riksdagsman, deltog på Centerpartiets årsmöte i Solvarbo. Foto: Centerpartiet i Säter.

Torsdagen den 25 januari höll Säters Centerkrets sitt årsmöte i Solvarbo bystuga. Mötet hade drygt 20 deltagare som deltog i förhandlingarna. Gästtalare var Emil Källström (C). Mötet klubbade bland annat ny styrelse och valde gruppledare.

Advertisements

Emil Källström som sitter i riksdagen sedan 2010, berättade om sin uppväxt i Domsjö utanför Örnsköldsvik, hur han ser på Centerpartiets politik och om det kommande valet.

”Ingenstans är Centerpartiets ledarskap tydligare än i Dalarna, här vi har fem kommunstyrelseordföranden och deltar i styret i 9 av 15 kommuner. Pragmatik är ett ledord för Centerpartiets politik. Centerpartiet tar med sin politik till förhandlingsbordet”, säger Emil Källström (C) enligt ett pressmeddelande från Centerpartiet i Säter.

Advertisements

Ny styrelse
På årsmötet fastslogs ny styrelse för verksamhetsåret 2018. Hans Johansson valdes till ordförande för Säterkretsens styrelse. Till ledamöter valdes Michael Arvidsson, Ulrica Cederlöf, Annette Berg, Kristoffer Olerås, Niclas Bodin och Sune Hemmingsson. Till suppleanter valdes Nils Vintéus, Lars Eriksson och Birgitta Andersson.

Till gruppledare för kommunfullmäktigegruppen valdes kommunalrådskandidaten Hans Johansson (C).

Advertisements

 

Emil Källström (C), Elsa Efraimsson-Westman (C) och Hans Johansson (C). Foto: Centerpartiet Säter.

 

Delningar
Delningar