Ride of Hope går igenom Stora Skedvi

Vid depån i Landa, Stora Skedvi förra året. Foto: Lotta Bergstrand.

Cyklister från hela Sverige deltar i Ride of Hope, de cyklar genom Sverige för kampen mot barncancer. Även i år stannar deltagarna på Markus Erikssons gård i Landa, Stora Skedvi.
Deltagarna startar från Umeå med målgång i Stockholm den 5 augusti. De stannar till i Stora Skedvi på fredagen. Alla anmälningsavgifter går till Barncancerfondens arbete med att bekämpa barncancer.

Advertisements

– Det finns många sätt att delta i Ride of Hope. Oavsett vilken sträcka man väljer så är det ett roligt sätt att engagera sig i kampen mot barncancer. Förutom att bidra till livsviktig barncancerforskning så får deltagarna ett minne för livet, säger Eleanor Rendahl, projektledare för loppet på Barncancerfonden.

Lokalt engagemang
Markus Eriksson från Stora Skedvi tar emot deltagarna på sin gård i Landa. På fredag förmiddag anländer de till Stora Skedvi där kommer de fylla på med energi så de kommer orka ner till Västerås. Markus har även en egen insamling till Barncancerfonden på Facebook.

Advertisements

– Jag gör det här för att stödja Barncancerfonden. Barn kämpar dygnet runt med sin cancer, det är det man drivs av, säger Markus Eriksson.

 

Läs tidigare artikel:
Ride of Hope – cykelloppet som stödjer insamling till Barncancerfonden

Advertisements


 

Delningar
Delningar