2017-11-15. Inbrott. Vasagatan, Säter.

På tisdagen den 14 november vid klockan 16.00 upptäcktes ett inbrott i ett källarförråd på Vasagatan i Säter. Två flytoveraller, fiskeväska, vinterjacka, skoterbyxor, gummistövlar, arbetskläder, högtalare, längdskidor och en draglåda stals. Totalt värde på gods som stals uppges vara värderat till 45 000 kronor.

Advertisements

– I just det här fallet så har vi inte inlett någon förundersökning. Motivet till är att det är uppenbart att brottet inte går att utreda. Det finns inga spår eller andra åtgärder att vidta för att brottet ska klaras upp. Det finns varken vittnesuppgifter eller spår. Men kommer det in ytterligare information då återupptar vi detta, säger Stefan Dangardt, polisens presstalesman i Dalarna.

 

 

Advertisements
Delningar
Delningar