2017-09-20. 10:52. Stulen bil i Risshyttan togs efter biljakt i Hedemora.

Inatt onsdagen den 20 september vid klockan 01.30 upptäcker en polispatrull i Hedemora en bil som stulits i Risshyttan i Säter tidigare under dagen. Föraren vägrar att stanna på polisens stopptecken och försöker i stället köra ifrån polisbilen, i hög fart mot Vikmanshyttan och åter mot Hedemora.

Advertisements

En annan polispatrull lägger ut en spikmatta  som den flyende bilföraren kör över. Färden fortsätter dock in mot centrala Hedemora där föraren tappar kontrollen över bilen på Brunnsjögatan, där kör han på en parkerad bil, som i sin tur far iväg in i en annan bil. Utöver den stulna bilen skadades fyra bilar där färden slutade. Föraren, en man född 1986, greps misstänkt för vårdslöshet i trafik och grov olovlig körning. Han frigavs av åklagare efter förhör, meddelar Polisen Dalarna.

Delningar

Advertisements
Delningar