2017-06-16. 17:59. Polisen söker man efter våldtäktsförsök i Vikmanshyttan.

Polisen i Dalarna meddelar att en ung kvinna utsatt för ett våldtäktsförsök vid badplatsen i Vikmanshyttan. Brottet skedde vid 23-tiden på onsdagskvällen den 14 juni. Mannen hade innan våldtäktsförsöket stått och fiskat vid badplatsen.

Advertisements

Signalement: Han pratade svenska med brytning. Mannen är cirka 30 år, cirka 175 cm lång och har smal kroppsbyggnad. Han hade kort svart hår och helskägg som var ansat. Han var vid tillfället klädd i en svart t-shirt med vit text på bröstet och grå shorts som gick ner till knäna – typ badshorts. Han hade en mörk ryggsäck där han förvarade ett kastspö.

Han färdades från brottsplatsen på en blågrå herrcykel som saknade pakethållare.

Advertisements

Polisen är ytterst angelägen om att komma i kontakt med personer som kan ha iakttagit gärningsmannen och eller känner igenom honom. Har du upplysningar att lämna ska du ringa 114 14.

Delningar
Delningar