2017-04-11. 11:37. Stöld. Stationsgatan, Säter.

Igår larmades räddningstjänsten vid klockan 16.51 till järnvägsstationen i Säter. En bil hade läckt ut cirka 60 liter diesel på grusparkeringen enligt SOS-Alarm. Polisen meddelar idag att någon gång mellan söndagen den 9 april och måndagen den 10 april hade någon gjort ett hål i tanken på en parkerad bil och stulit cirka 60 liter diesel. Utsläppet var därmed inte 60 liter utan spill vid stölden. Kvar på brottsplatsen låg en skruvmejsel.

Advertisements

Dieselutsläpp på parkeringen vid järnvägsstationen. Foto: Lotta Bergstrand.

Delningar

Advertisements
Delningar

Integritetsinställningscenter

Avsluta ditt konto?

Ditt konto kommer att avslutas och all din data kommer att raderas permanent och kan aldrig återskapas. Är du säker på att du vill fortsätta?