Karins ljudböcker släpps som pocket

Karin Janson har skrivit berättelsen Byvalla som efter ljudbokssuccén blir pocket. Foto: Maria Hansson.

Serien Byvalla som Karin Janson från Stora Skedvi skrivit tillhör de mest lyssnade av Storytels originalmanus och släpps nu även som pocket.
Den varma och underfundiga berättelsen om livet i det lilla samhället Byvalla började som en ljudboksserie på Storytel 2016. Nu blir serien tillgänglig som tryckt bok på det nystartade förlaget Storytel Pocket.

Advertisements

– Hösten 2015 fick jag tips om att ljudbokstjänsten Storytel sökte manus, då skickade jag in en idé som handlade om en bonde i en liten by som deltar i en dejtingsåpa på tv. Storytel gillade idén och bad mig skriva ett pilotavsnitt, som de spelade in och tog ställning till. Det visade sig gå hem och i början av 2016 fick jag skriva kontrakt på en hel säsong med tio avsnitt, berättar Karin.

Boksläpp
Karin Janson är 35 år och född och uppväxt i Stora Skedvi. Förutom sitt författarskap jobbar hon som frilansjournalist. Ljudboksserien Byvalla är hennes romandebut. Den första boken i serien; När kärlek och oväntad vänskap vänder upp och ner på en hel liten by, har boksläpp den 15 juni klockan 16.00 i Hedemora bokhandel, då kommer Karin vara där och signera böcker.

– Det känns jättekul att min idé först blev till en ljudbok och sedan nu också till en tryckt bok. Jag kallar mina böcker för feelgood och tycker om att skriva om vardagsnära händelser som man kan känna igen sig i, säger Karin.

Advertisements

 

 

Delningar

Advertisements
Delningar

Integritetsinställningscenter

Avsluta ditt konto?

Ditt konto kommer att avslutas och all din data kommer att raderas permanent och kan aldrig återskapas. Är du säker på att du vill fortsätta?