Fullspäckat program på Café Forsnäs i sommar

Underhållning i härligt gårdsmiljö i sommar i ledning av Marit Ädel. Foto: Lotta Bergstrand.


Ulla Hellqvist och Stefan Newstam tog över Forsnäsgården i Stora Skedvi i höstas. I den stora logen på gården har de tillsammans med Marit Ädel satt ihop ett brett program med underhållning i sommar.
Barnshower, grillkvällar, frukostklubb, allsång och musikaler gör att det kommer att svänga rejält i logen på Café Forsnäs. På måndagen bjöd de på smakprov och ljudet, miljön och energierna var magiskt samtonade.

Advertisements

– Jag har varit på Klockargården och showat och nu har jag startat eget. De ringde till mig och sa att jag får göra vad jag vill med logen i sommar och det är en jättehärlig miljö här. Det blir ingen julshow i år utan i år satsar jag på sommarshower här i logen istället, säger Marit Ädel.

Ulla Hellqvist och Stefan Newstam vid Forsnäsgården i Stora Skedvi. Foto: Lotta Bergstrand.

Advertisements

Familjehem
Stefan och Ulla driver även ett utökat familjehem på gården. De planerar även att kunna ha lite mindre djur på gården. Forsnäsgården har 11 rum och till gården finns 5 ha mark.

– Vi har letat efter ett större ställe och när vi såg detta så föll allt på plats. Här får våra unga tjejer och killar en bra miljö och det känns jättebra, säger Stefan Newstam.

Advertisements

Servering
I logen finns servering där man kan fika eller äta lättare lunch. Serveringen hålls öppen mellan klockan 12.00 och 23.00. Ingen alkohol kommer att serveras.

– Det här är ett ställe för hela familjen. Det är alkoholfria tillställningar. Det är speciellt härligt att uppträda för en nykter och skärpt publik, säger Marit Ädel.

Duktiga musiker
Utan att avslöja för mycket berättar Marit att det kommer att avnjutas toner av duktiga sångare och dansare. Den magiska aftonen vid älvens strand i september lovar hon ska bli en upplevelse utöver det vanliga.


Delningar
Delningar