Dålig stämning – studiecirkel om vuxenmobbing

Studiecirkel om vuxenmobbning hålls på Säters bibliotek. Foto: Lotta Bergstrand.

 

I samband med Dalateaterns besök i Säter med föreställningen Dålig stämning kommer en studiecirkel att anordnas i ämnet på Biblioteket i Säter. Studiecirkeln startar den 15 februari.
Arrangörerna bakom studiecirkeln om vuxenmobbning är Nykterhetsrörelsens Bildningsverksamhet (NVB), Dalateatern och Säters kommun. Studiecirkeln träffas vid fyra tillfällen. Pjäsen är en av träffarna.

Advertisements

Föreställningen
Dalateaterns föreställning Dålig stämning bygger på intervjuer med människor i Dalarna och deras upplevelser av vuxenmobbning. När chefen till exempel hittar något Erik gjort fel säger hen det högt så att alla hör… Eller när kollegorna tystnar när Stina kommer in i lunchrummet… Eller när Linda ska berätta något för sina kollegor, lyssnar de inte. Chefen säger att lite måste man väl ändå tåla. Det var säkert bara på skämt.

Vuxenmobbning – viktigt ämne
Säters kommun meddelar på hemsidan att ämnet är viktigt och det finns många som är utsatta för vuxenmobbning. Här ges ett tillfälle att fördjupa sig i pjäsens innehåll och problematiken den behandlar.

Advertisements

Start i februari
Anmälan till studiecirkeln ska göras till Barbro Ekström Gisslar på NBV. Gruppen träffas sedan vid fyra tillfällen med start den 15 februari klockan 18.30 på Biblioteket i Säter. Andra träffen hålls den 22 februari klockan 18.30. Tredje träffen den 1 mars klockan 19.00 på Folkets hus då gruppen ser föreställningen. Sista träffen blir den 8 mars klockan 18.30 på Biblioteket i Säter.

Delningar

Advertisements
Delningar