Birgitta Gustafsson är Liberalernas kommunalrådskandidat

"Jag känner mig hedrad för förtroendet", säger Birgitta Gustafsson (L), kommunalrådskandidat. Foto: Lotta Bergstrand.

På årsmötet för Liberalerna Säter i slutet av januari beslutade partiföreningen om listan till kommunfullmäktige. Birgitta Gustafsson (L) toppar listan och är partiets kommunalrådskandidat i Säter.

Advertisements

– Jag känner mig hedrad för förtroendet och det är roligt att vi har en ny ung talang på andra plats, det ska bli roligt att få inviga henne i den kommunala politiken, det blir lite som ett mentorskap, säger Birgitta Gustafsson (L).

Styrelsen
Till styrelsen för Liberalerna i Säter valdes Ove Wik till ordförande och Jonna Stenberg till vice ordförande. Till ledamöter valdes Hans Eskilsson, Birgitta Gustafsson och Håkan Gustâv. Ersättare blev Göran Östman och Fredrik Andrén.

Advertisements

– Liberalerna i Säter vill jobba för att alla kommuninnevånare ska känna att det är tryggt att bo i Säter. Vi ska ha en bra skola, äldreomsorg med kvalité, rikt utbud av kultur och fritidsaktiviteter och fler bostäder, säger Birgitta Gustafsson (L), kommunalrådskandidat.

Val 2018. Liberalernas lista på kandidater till kommunfullmäktige i Säters kommun. Illustration: Lotta Bergstrand.

Advertisements

 

 

Delningar
Delningar

Integritetsinställningscenter

Avsluta ditt konto?

Ditt konto kommer att avslutas och all din data kommer att raderas permanent och kan aldrig återskapas. Är du säker på att du vill fortsätta?